ÉLD ÁT TE IS A TTK-S GÓLYATÁBORT

Miért is érdemes jelentkezned?

A Gólyatábor a legjobb lehetőség, hogy megünnepeljétek egyetemi életetek kezdetét. A táborban találkozhatsz a seniorjaiddal, akik segítenek bármilyen egyetemmel kapcsolatos kérdés esetén! Mindent megtudhatsz, amit tudni szeretnél a vizsgákról, a Neptunról, az előadásokról, oktatókról, kollégiumokról... Nem tudunk eléggé bátorítani arra, hogy gyere el velünk Sikondára!

Új barátokat szerezhetsz

Megismerkedhetsz a csoporttársaiddal és évfolyamtársaiddal, itt válhattok igazán jó csapattá még az első előadásotok előtt

Kiléphetsz a komfortzónádból

A Gólyátábor kizökkent a hétköznapok világából és új élményekkel segít felkészíteni az egyetemi élet megpróbáltatásaira.

Többet megtudhatsz az egyetemről

A Seniorjaid segítenek bármilyen egyetemmel kapcsolatos kérdés esetén és minden kérdést feltehetsz kötetlenül, baráti környezetben

Óriási előnyökre tehetsz szert

Az egyetemen számtalan ismeretlen vizsga, előadás vár, melyekről rengeteg mindenent megtudhatsz a GT-ben és előnnyel vághatsz bele az első félévedbe.

Egy hatalmasat bulizhatsz

Nem utolsó sorban, egy hatalmasat bulizhatsz az ország népszerű lemezlovasai körében számtalan zenei stílusban.

Tapasztald meg Te is

Nézd meg a Promo viedónkat

Tapasztald meg Te is a sörnyitás élményét egy gyönyörű világban, méghozzá a Gólyatáborban.

Gólyatábor Aftermoviek

Ilyen volt veletek 2019-ben

Tűzforró nyár és rengeteg egyetemi éveit kezdő lelkes Gólya találkozása Sikonda évről évre csodálatosabb festői környezetben. Napokon át tartó őrületes bulizás, rengeteg boldog gólya és eszméletlen hangulat a tábor minden pillanatában. Köszönjük, hogy ismételten ennyien eljöttektek a gólyatáborunkba.

*A felvételeinkről évről évre a Kerekes Fotó csapata gondoskodik.

Aftermovie 2019

Aftermovie 2017

Aftermovie 2016

Aftermovie 2015

Segítségre van szükséged?

Fordulj hozzánk bátran, amennyiben kérdésed akadt valamivel kapcsolatban.