Rendezvényeink

Légy részese Te is a Hallgatói közösségnek

Hiszünk abban, hogy rendezényeinkkel mindenki számára szinessé és emlékezetessé tudjuk varázsolni az egyetemi éveket.

RENDEZVÉNYEINK

Amit a rendezvényeinkről tudnod kell

Karunk rendkívül aktív hallgatói élettel rendelkezik, köszönhetően a hallgatói önkormányzat sokévre visszanyúló eredményes munkájának. Éves szinten rengeteg program, kirándulás és szabadidős tevékenység várja a kikapcsolódni vágyó hallgatókat.

Rendezvényeink létszáma bizonyos esetekben meghaladja a több száz hallgatót is, ami óriási örömünkre szolgál és visszaigazolja a sok-sok szervezésbe fektetett energiánkat. Szeretettel várunk minden kedves hallgatót legyen szó egy hasznos tanulmányi fórumról, egy jóizű esti bográcsozásról vagy egy fergeteges TTKeddről. Az oldalon lefele haladva megtaláljátok a legnépszerűbb eseményeinket egy rövid leírással és egy facebook hivatkozással, ahonnan könnyedén tovább navigálhattok a hozzájuk kapcsolódó facebook albumokhoz.

RENDEZVÉNYEINK

Aktuális események

A rendezvényeinkhez rendszerint készítünk egy online facebook eseményt, melyen megtaláljátok a legfontosabb információkat a rendezvénnyel kapcsolatban.

Az eseményeinket rendszerint legalább két héttel a megrendezés előtt meghirdetjük a facebook oldalunkon, megosztjuk hallgatóinkkal, valamint figyelemfelkeltő plakátokat is elhelyezünk karunk területén. Érdemes aktívan követni a facebook oldalunkat, ha nem szeretnétek semmiről sem lemaradni. Rendezvényeinken ingyenesen, vagy kedvezményes áron tudtok részt venni, s ezeken minden vérbeli TTK-s társunkat örömmel látjuk.

Tarts velünk az egész szemeszterben

A szemeszter minden hetében tartogatunk számotokra kikapcsolódási lehetőséget. Ne feledjétek, hogy rendezvényeink során felejthetetlen élményekkel, igazi életreszóló barátságokkal lehettek gazdagabbak. Szeretettel várunk Titeket, a szemeszter bármelyik eseményéről is legyen szó.

Gólyatábor

Téged is vár a PTE TTK Gólyatábora

A Gólyatábor a legjobb lehetőség, hogy megünnepeld egyetemi életed kezdetét.

TTKedd

A TTK fergeteges bulisorozata

Ha kedd akkor TTKedd! A város legnevesebb Dj-vel várunk mindenkit a Pécsi sörházban.

Gólyabál

Az újdonsült Gólyáink meghatározó eseménye

A Gólyabál az elsőévesek legcsodálatosabb rendezvénye. Gyönyörűen feldíszített helyszín, elegáns fogadtatás és színes fellépő kínálat várja a résztvevőket

Kolbásztöltő fesztivál

A tavasz fénypontja a frissen sült kolbászunk

A Kolbásztöltő fesztivál különböző csapatversenyekkel vár Titeket. Előkerülnek a falusi fortélyok és kiderül melyik csapat készíti el a TTK legfinomabb kolbászát

Főzőverseny

A Közös főzések a legjobb csapatépítő programok.

Vegyétek elő a főzőtudományotokat és mutassátok meg, hogy a Ti főzitek a TTK legjobb pincepörköltjét

Borkóstoló

Borgasztronómiai élmények

Rendezvényünkön számos környékbeli pincészet borkínálatába kóstolhatnak bele a résztvevő hallgatók egy hangulatos csapatépítő délután alkalmával

Szakhét

Légy bármilyen szakos, ez a hét érted van

Az esemény keretein belül jobban megismerhetitek egymást és az oktatóitokat, miközben rengeteg izgalmas kihívás előtt álltok.

Gamer Bajnoskág

Imádjuk az E-SPORTOKAT

A kurzusok hallgatása helyett megmutathatjátok mennyit fejlődtetek CS: GO-ban, LOL-ban, vagy RL-ben!

Október feszt

Nem kell elmenned Münchenbe egy igazán jó fesztiválért

Mikor beköszönt az október eljött az ideje annak is, hogy ismételten megszervezzük a mára már hagyománnyá vált PTE BTK - TTK Októberfesztet!

Gokart verseny

Állj be Te is a TTK-s boxutcába

A tavaszi szemeszter alkalmával mindenkit vár a TTK-s Gokart IDŐMÉRŐ bajnokság, a Sprint Kupa.

Segítségre van szükséged?

Fordulj hozzánk bátran, amennyiben kérdésed akadt valamivel kapcsolatban.